Halmstad

Hejsan jag är nu i Halmstad och skriver från mi padres mobil. Igår spelade vi mot götteborg och vann såklart. Jag spelade en halvlek men det gick nye så överdrivet bra...förhoppningsvis går det bättre imorgon. Idag ska v ha två teäningar, fast jag fick migrän jävel så kunde inte träna första som är just nu. Så jävla surt! Mäste fan bli bättre innan nästa. len det var bara det jag tänkte skriva nu ska jag äta upp min banan och dricka två vätske ersättningar. Hejs

midsommar


moas stuga


Examen


hela veckan

Ett bra tag sen nu igen.
nu ska jag ge er lite feedback på vad jag gjort den senaste veckan.

fredag 18: Skolavslutning och var med några goingar på kvällen i Moas stuga. Skrämde skiten ur sofia TUSEN gånger...Ett av det roligaste jag sätt:]

Lördag: Match mot myckle. Jag SÖÖG den matchen men lyckades endå göra två mål. En straff och ettt flippermål på en hörna.

Sön: -
mån: -

Tisdag: Jag elin olivia moa sov i tält och åt massa frukt och glass:] Helt awasom gott:]

onsdag: stan. Fick kolla in linser osv. Köpte en jävla massa saker också(A)
Brukar fan inte shoppa nå mycket längre, det sug. Men det finns fan inte mycket snygga kläder längre.
efter det drog några från alaget och spelade vollyboll på långnäset. kvällen spenderades med pakis.

torsdag: dagen började med att jag och pakis vaknade i mitt tält. vi solade hela morgonen och drack minst tre vattenflaskor på 2 timmar. efter det blev det match mot clemensnäs. Vi förlorade med 3-2. Vi borde vunnit!
Det känndes väldigt surt att förlora. Fick beröm i tidningen (igen). Lite fräckt(A)

fredag: midsommardagen började med att jag drog till elin och åt lite korv med bröd. Efter det åkte jag lova elin albin en raggarsväng med gunder. Hans bil är jävligt najs. Skulle lätt vilja ha en(A)
sen blev det fotbolls golf och fotbollsmstch på multisport saken. Barn mot vuxna. Vi barn vann allt. Inte oväntat om man sdäger så. Efter matchen var jga dyngsur! Var ett bra tag sen man svettades så rejält. Så det blev ett långt bad i sjön.
Klockan fem drog min,elins och jackes familj till the nordlunds. Där åt vi en stark wook. Det var riktigt gott.
resten av kvällen spenderades inne hos lova i musikstudion.

lördag: Än så länge har inte jag hunnit göra så mycket. Ska snart gå ut och packa ihop mitt tält som jag sovit två nätter i med mina kära friends. Imorgon är det halmstad som gäller så måstepacka till det också. Så ska bara bli klar mned det här otroligtlånga inlägget och bildbomber.


we are the champions

fotbolls cupen gick faktiskt riktigt bra för vårat lag. Vi vann hela skiten:] dock så var jag helt värdelös den näst sista och sista..gick bara ingenting. Menmen, var ju bara en fotbollscup. 

Nu är det så att jag har ingenting att göra på hela kvällen. Känns grymt tråkigt. Missade en träning igår och är ingen idag. buhuuu, känns det som. fårförsöka roa mig med familjen, blir inte lätt. 

(imorgon är  det uppkörning i skellefteå. Ojooj, ska fanimig klara provet!) 


halmstad,piteå,tälta,moppe,kompisar osvosv

Hejsan. Igår var det match på den berömda IP med Alaget. Vi spelade lika mot, ehmmm.. jaa kågedalen kanske det var? minns inte. Aja, det gick ganska bra för mig . Fick bra med berömm i norran och i västerbottens tidning. Men är förjävligt sur att vi inte vann.. känns äckligt surt.
menmen, nästa gång!

Imorgon blir det fotboll hela dagen med skolan. Hoppas vårat lag vinner en match iallafall(A)
men nu är det så att jag är hyper trött så tänkte krypa ihop snart.. Pussses<3


4fucking days left of school!


.

TAGGA HALMSTAD!!!


Är det bara jag som tycker såhär..förlåt men kunde bara inte låta bli:]

Silvercupen med skolan gick som den gick.. borde kanske kommit bättre än trea?


glömde visst konfrimationen

jaa, nu är det ju så att jag lovade att he in lkite bilder sen konfan. (inte för att någon kanske saknar eller kommer ihåg det) men jag tänkte endå he uppdem.
Så enyojjunsele smekte hästens man

Hejsan. Var ett riktigt riktigt bra tag sen nu. men nu när skolan slutar så borde jag ha lite mera tid på mig att uppdatera min hyper blogg. Fast med alla tältningar och moppekörningar så kommer det endå vara jävligt fullt upp.
Menmen, jag har varit i junsele för en vecka sen nu. Ojojoj, det var riktigt roligt där! Mitt länslag har aldrig förlorat än:] Vi vann alla matcher där borta utan att släppa in ett mål. Kommer bli riktigt bra lag VFF får möta i Halmstad( hoppas man kommer med !)  Det jag gjorde där borta var att vara på en djurpark, som inte var så jätte imponerande, var med alla tjejer från läns, busade i bussresan hem med Vendela, och spelade fotboll såklart. 
 

RSS 2.0