Gympan


Mitt år 2011

Jag har sätt massor med folk som skrivit på deras bloggar korta sammanfattningar om året som varit.
Så jag ska ge mig på ett försök själv. Eftersom jag inte kommer ihåg allt så kommer jag ta och berätta från inlägg jag gjort under månaderna.

Januari:

Åkte i bygdsiljumsbacken. Spelade sunnanåcupen och kom inte på sån bra placering. Tränade en massa fotboll med Sunnanå och Bff. Var även sjuk ett bra tag. Fick veta att jag inte fått månadspeng på över ett år så blev 2000 kr rikare. Hatade SOn. Övernattade i skråm hos Lovisa. Piercade naveln.



Februari:


Var i bygdsiljumsbacken med skolan. Såg en av världens bästa filmer, trassel:$ Såg även sanctum som är en helt OK film. Körde skoter med Olivia och tippade omkull.  Hade mys kväll med sunnanå. Var besatt av solsidan. Jobbade hårt för att få in pengar till spanienresan med laget.



Mars:

Spelade skolhockeyn och kom tvåa.
Var iväg till spanien med laget. Trots regn varje dag så lyckades jag bränna mig. Delade rum med tre underbara tjejer. Fanny, Felicia och Paulina. Det jag mäst kommer ihår är paulinas : det kosta 10! och ericas bränna efter att ha solat solarium dubbel tid med olja över hela kroppen+ansiktet.
Matcherna började dra igång. Hade länsträff och jag och Cajsa fick tårta för vi fyllde 16 år.



Aprill:

Fick en sträckning, vilket innebar ingenfotboll på väldigt länge. Vann dommarcupen med läns. Började övningsköra. Firade Simon med en leksak. Firade påsk hos sofia. 

 
Övernattning på scandic med läns.



Maj:

Valborgsmaten åts hos Marklunds, resten av kvällen hos Robin. For även till multi och såg på majbrasa. Serien drog igång. Klasskläderna kom (allvarligt kung). Tältade på min gård med blandannat Sofia och Evelyn. Bakade tusentals kakor till vår försäljning med skolan. For till stockholm och spelade match för första gången.





Juni:

Göteborg resan. Strålande sol, många timmar i kö, skratt och en klass jag nu saknar mer än ord kan beskriva. Jacob som blev förbannad på alla som tvingat honom upp i atmosfear och moa som grät hela vägen upp och ner.
Skolavslutning med tårar, ångest och kramar. Stockholmsmatch. Höll i fotbollsskolan. Midsommar som firades med familjerna Marklunds, Norlunds och Wikströms. Sommarjobbade på konsum vilket innebar att stiga upp 5 varje dag. Solade naken mitt ute på burträsket i en båt med Paulina. Bodde på långnäset.


(tycker själv ni ska se alla bilder från denna månad. Tryck HÄR för att komma dit.)

Juli:

Drog hem guldet i Piteå summergames med läns. Var på piteådiscot med Vendela. Nästan varje kväll spelade jag volleyboll och badade. Var med på beachfootball, vi var inte så bra. Bodde i stugan ett tag. Var på trästocks tillsammans med Jonna och Lisas kompisar. Jobbade sista dagarna på konsum. Betalade för resa till Rhodos med Olivia och min släkt. Timothy och Simon flyttade till Umeå.



Agusti:

Var i bygdsiljum och såg film, bastade och spelade volleyboll. Fick lägenhet. Pallnings säsongen började. Volleybollmatcher lite här och där. Bastade i Mora. Badade badtunna hos Robin. Gjorde årets mål: " I mitten har laget en av seriens bästa i Alice Schönfeldt som signerade en frisparkskanon rakt i krysset från 30 meter. " 
Var på träningsläger i  Kalvträsk. Cyklade sammanlagt 10 mil under en och en halv dag. Var på fest hos Lillis med Pau och Jenka. Fick veta klasserna. Började Naturvetenskap i klass Na1a.



September:

Flyttade in i lägenheten. Bastade på snidex. Hade mys i min lägenhet med några klasskompisar. For till Rhodos! Bästa minnena därifrån: När vi åkte bakom båten på en ring och Agnes jag har stora booots.
Stockholmsmatch där jag fick en rejäl smäll.


(Tycker att ni ska kolla på bilderna där också, så tryck HÄR.)

Oktober:

Hade fotbollsavslutnings fest. Där jag vann pris för snyggast mål och bästa spelare. Blev as glad! Hade fotbollsavslutning med F-17 där vi lagade trerättersmiddag. Filmkvällar med skräckisar. Årets första AIK match live med Olivia. Halloween där jag gick bus eller godis i skellefteå med Fritz, Marcus, Emil och Vendela. Var vaken i över 46 timmar utan sömn. 

 

November:

Åkte för första gången på is. Sniffade samarin så det bara började rinna tårar. Ställde klockan fel så jag for en timma förtidigt till skolan. Hade migrän nästan varje dag. Var på discot som 9orna anårdnat för 5 klass och uppåt. Klippte lugg(vilket jag småångrar nu.. måste fixa den varje gång. Annars ser jag ut som ett troll.) Fick C på en bokressension där jag inte läst boken. Hade halv 8 hos marcus. Hade träning inför cupkommunal med läns tjejerna. Inventerade på ICA maxi.



December:

Försov mig två gånger på samma dag. Bakade pepparkakor med Agnes och Melvin. Var hemma hos Robin med några och invigde den nya tvn.  Fysen med palle började om. Körde världens bullbak hemma hos vendela. Spelade cupkommunal och gick vidare. Klarade nationella provet i matte 1C. Hade vattengympa med palle och burträsktjejerna. Dömde midnattscupen. Firade Williams 19årsdag. Såg 9ornas dans. Gjorde ett prov sista skoldagen. Julafton! Burträsk FF upp i div2 och snart Nyårsafton!





Ojoj.. tog mig en bra tid att göra detta inlägg. Nu ska jag sova och tagga en GRYM dag imorgon. HADET!♥

Nyår

Imorgon är det nyårsafton. Kan inte beskriva hur taggad jag är. 
På morgonen imorgon blir det att fara till gympan som varje år. Efter det så ska jag och 20-25 pers till fara till sofias stuga. Där kommer vi spela julklappsleken, som förra året var hur kul som helst. Alla bara skrek. Vi kommer även att basta, lyssna på musik, prata.. osv.
Hoppas bara det blir så bra som jag tänkt mig nu.

Div 2

Natten spenderades hemma hos ingen mindre än Olivia Holm. 
Vi spelade hennes nya dansspel stor del av kvällen. Sen såg vi även film och åt en B&J.

Snart blir det träning med Burträsk. 2 hela timmar bara boll. Som jag taggar!
Burträsk spelade förra året i div 3. Men inte iår. Nej iår så går vi upp till div 2. känns både kul och bra.
Jag är även kallad till Sunnanåcupen.

Hos olivia

Är just nu hos Olivia och käkar bj.


Bubbleroom

Då har jag just beställt lite saker från Bubbleroom. Denna bland annat:
Nedsatt från att ha kostat 1299 till 390. Ganska värt.
Då är det bara att vänta 1-3 dagar innan allting kommer.

tisdag

Träningen idag gick väl ganska bra. Var dock sjukt slut efter kort tid. Tror att det kan bero på att jag inte ätit i samma regelbundna tid som jag brukar då jag har skola. Är sjukt äcklad på mat för tillfället också.. inte bra
Imorgon blir det att fara till stan och sova kanske. Kommer bli kul.
Over'Nout!

Gårdagen

Igår var jag på stan tillsammans med Evelyn. Egentligen var det tänkt att sofia skulle följa med men hon blev sjuk.
Det var inte så där galet mycket folk på stan som jag trott. Men det tog sin tid att komma fram i kön för att betala.
Jag hittade massor med saker! Tre tröjor, ett par tights och ett par as snygga skor. Har inte shoppat på hur länge som helst så att få hem så pass mycket satt som en smäck!

På kvällen bastade jag tillsammans med Simon, Jacob, Oscar, Tobias, Timothy, Evelyn, Moa och elin. Det var trevligt. Blev rejält utfrågad av tjejerna.. om vad säger jag inte.

Ikväll blir det träning med Burträsk. Som jag länktar! Har inte varit någon fotboll på fyra dagar nu. känns som en evighet.
 

Moa och Sofia



En liten tjoller fotografering med Moa och Sofia.

julklappar

Det här fick jag i julklapp:

  • En mascara och eyeliner
  • En asmysig filt
  • Två väskor, en fin läder och en sportväska som man kan bära som en ryggsäck.
  • Ett par jätte fina träskor
  • Pengar
  • Pressentkort
  • Biobiljett x3
  • Locktång
  • Onepiece
  • Urbanears
  • Ett nattlinne och en sidenmorgonrock
  • Pappas gamla Iphone 3g
  • Spotify premium
  • Smycken

Jag tror det var det mesta jag fick. Tack så mycket för alla saker!


julafton

Det hela började med att jag och familjen for hem till farmor och farfar för att äta gröt, dopp i gryta.. jaa julmat. Vi stannade där tills klockan blev halv tre innan vi pallrade oss vidare till mormor och morfars place.
 Hos dem var mina kusiner, gammelmormor-morfar, och farmor och farfar. Vi åt julmat, såg kalleanka och svensson-svensson, spelade spel, julklappsleken bland annat, öppnade paket och hade det bra.
När vi spelade med andra ord så gjorde morfar bort sig lite :

Morfar: Nä men du det här klarar jag inte av att förklara

Farmor: Men du har den ju fel väg.

Hade alltså brickan fel väg.. Nä men det var nog det mesta vi gjorde. Hade då en bra julsom bjöd på mycket skratt och massor med julklappar!


wtf

Det har blivit något fel med min blogg och jag vet intevad det är.. Jag kan inte lägga till bilder eller något.. Det syns heller inte när jag byter rad..:( vad är felet? Kan det vara pga jag gjorde ett inlägg från mobilen? :s

One piece



Då har jultomtarna varit här och delat ut alla julklappar. Tack så mycket för alla saker jag fick!
Kommer lägga ut senare allt jag fått.

Nu blir det leka lite mera körragömma och spela julklappslek. Ha en fortsatt trevlig kväll!

God jul alla!



Först hos farmor och vid tre hos mormor tillsammans med hela släckten. Än så länge har dagen levererat.
Dock ingen julkänsla ännu..men kommer väl då tomten traskar in i huset.

God Jul alla läsare! Önskar jag och min kusin Oliver.

hos kusinerna

Sitter med min beloved kusin Oliver och han iaktar alla saker jag gör på min facebook. Det är han i släckten schönfeldt som har koll över allt och alla.
Nu blir det spela julklappsleken och käka lite kakor. Efter det ska jag vidare till sofia och se tomten far till alla barnen. Måste försöka få in i huvudet att det är jul imorgon.


Dan före dopparedan

Ingen skola på nästan tre veckor nu. Känns galet jävla bra!
Idag har jag varit ute och gått en sväng samt spelat gravity bob. Svårt men roligt spel. Får stor lust att slåsönder datorn då jag inte klarar banan men.

Nu ikväll blir det att träffa kusinerna på uppesittarkväll. Kommer dock intevara där så länge. Ska vara med Sofia och moa. Vi hade tänkt fota lite.
Det var allt för mig.

111222

Niornas dans var verkligen dagens höjdpunkt! Det var hur kul som helst att se. Olivias klass var överlägset bäst, elins klass var för det  mesta nakna och sprang omkring men den funka den också. 

Efter dansen och att ha pratat med några man sedan länge träffat så begav jag och sofia oss till skellefteå för att göra ett fysikprov. Vilket jag tror gick bra. Och efter det var det bara att fara hem igen.
Nu har jag just kommit innanfrån dörren efter att ha haft detta satans jo-jo test. Men hade även julklappsutdelning och spel så det var kul! Fick även veta att vi kanske ska upp i div 2. Hoppas att det blir så !


Du är kung på att dansa!

off to 9ornas dans!


Tre dagar.. kan inte fatta



Denna bild har ingenting med inlägget att göra men tycker att den blev ganska bra. Nämnligen jag som tagit det.

Idag har jag varit äckligt trött. Somnade nästan på spanskan där vi bara körde massa meningslösa lekar. Fick även igen två prov och nationella i matten. Fick bra på alla. Synd bara att typ alla i klassen fick bättre.
Efter skolan gick jag och sofia på stan ett tag. Vi delade en pizza som vi aldrig smakat förut och det visade sig att den var riktigt god. Annars så köpte jag underkläder, en tröja och två julklappar.

Imorgon blir det att se niornas dans på morgonen, vilket jag är as taggad på!, och efter det fara till skolan för att göra ett fysik prov. TJOHO.. not

Denna skola..

Skolan idag var hur tråkig som helst. Kännde att jag inte gjorde någonting. Bara hade en lååång fysiklektion som ska förbereda oss inför prov på torsdag. Så på torsdag ska jag alltså in med 12.00 bussen bara för att göra ett prov och sedan fara hem. Värt..? nej
Imorgon är det julfest på balderskolan. Kommer dock inte fara dit. Min mormor fyller år och känner inget sug på att fara. Jag menar, ska ens någon dit?


Tror aldig jag svettats så hårt på en träning som jag gjort idag. Bara rann överallt (sexigt, I know). Först hade vi ungefär en och en halv timmas teknik inne i gympan+match. Låter kanske chill men tro mig det var jobbigt. Efter det bar det direkt av ner till gymmet där palle väntade oss. Stenhårt styrkepass och nu är jag helt död i armar och ben.
Är orolig inför torsdagen då det kanske blir 3000m och yo-yo test. Hatarhatarhatar.

pics

Kanske inte världens snyggaste bilder men.. det här är resultatet på mitt försök att förstå mig på pappas kamera.

2 bilder från Luleå


Fyfan vad ni är bra ! Länktar tills vi ska spela i Sundsvall.
Med detta säger jag godnatt.

niornas dans på torsdag. LÄNKTAR

dagen:
Sovit till klockan 12.00
Fotat Agnes
Tränat med Burträsk
Spelat bubble troubble tills jag kom på en bana som är helt omöjlig
Nu är det dax att sova. Börjar klockan 20 över 10 imorgon. Känns himla skönt! Den här veckan kommer att vara hur bra som helst!
Bara sex dagar (kan säga fem) innan julafton. Känns sjukt.
Min lägga vi fyra under jullovet, vad sägs!?



kalas

Igår somnade kring halv4-4 och sov till halv 11. 
Jag sofia fritz och mache såg film, pratade massor och körde fråge lekar. En kul kväll helt enkelt!
Dömningen på bollhallen gick väl bra antar jag. Ingen klagade iallafall.
När jag kom hem så käkade jag tårta tillsammans med släkten för att fira william. Jag har även hunnit vara ute och ta lite kort med pappas hyper kamera och kört bil.
Nu blir det käka gott och se film med bror. Ha en bra lördagskväll. Hejs!

111217

Hur trött som helst.
Nu ska jag snart pallra mig till lägenheten och fixa saker innan jag ska till bollhallen och dömma 00-er spela fotboll.
Snart blir det sunnanåcupen. Hoppas jag är uttagen!

GRATTIS

Idag fyller världens bästa broder 19 år. Vet att du hatar sånt här men kunde inte låta bli.
Grattis!

EN MACHES CASA

Sitter just nu hemma hos Mache tillsammans med Fritz och Sofa. 
Stabil cykeltur med Sofia på styret och snabbmat på ICA har kvällen hittills bjudigt på. Nu väntas bara att se hur fortsättning av fredagskvällen utspelar sig.

EN MACHES CASA

Sitter just nu hemma hos Mache tillsammans med Fritz och Sofa. 
Stabil cykeltur med Sofia på styret och snabbmat på ICA har kvällen hittills bjudigt på. Nu väntas bara att se hur fortsättning av fredagskvällen utspelar sig.

Schema

Fler och fler läsare har börjat kommentera mina inlägg. Det är kul att se! Själv vet jag inte vad jag tycker om min blogg, men min mamma tycker den är "härlig". Men keep up med kommentarerna, fråga gärna något så man har något att skriva om(A)
Bortsätt från mamma. Du behöver inte kommentera.

Tänkte bara visa ungefär hur mitt träningsschema ser ut.



Godnatt ! ♥

Española din fjolla

Dagen på skolan har varit helt okej idag faktiskt. 
Vi hade fullt normala lektioner men tiden rann på ganska fort. Specialidrotten var roligare än någonsin! Hade tävlingar som bestod av jonglering, match och straffar.

Fyspasset med palle idag var tänkt att bestå av både 3000m och yo-yotest. Men pga att det är svin halt ute (var nära på att stupa tusen gånger idag) och flera var sjuka eller borta blev det lite tester, styrka och mycket stretching.  Lugnt pass sat säga. Men trots det så skakar mina ben like crazy! Dåligt tränad.. ?

Aja nu blir det plugga jäkel till morgondagens spanska prov. Jag och Vendela har lovat hjälpa varandra så borde gå fint.


Fys

Igår på fysen med Palle så sprang vi först runt hela burträsk och efter det så hade vi vattengympa.
Vattengympan var inte det minsta lugn. Hade kramp i både armar och ben efter att ha gjort alla övningar.
När vi var klara överraskades vi av Erica, årets lucia GRATTIS!, och de tre tomtarna hack i häl sjungandes.
Vi fick även chips,dipp,frukt och grönsaker att äta efter vattengympan. Går inte med ord beskriva hur bra burträsk ffs tränare är!

Nationella

Idag har jag haft nationella i matte. Mitt huvud nu alltså..helt körd.
Tur att det inte är någon träning ikväll. Skulle inte palla med det. Har inte haft en vilodag sen i torsdag.

TJOOOOO

111213

Dagens: 
  • Spikade ett biologiläxförhör
Nu blir det fysträning med burträsk. Springning och efter det vattengympa!

Look at thiis


Plugg..

Kom just innanför dörren till läggan efter att spelat träningsmath mot Bureå. Mer än så säger jag inte om den matchen. Vi var nämnligen sämst, men vi vann iallafall.

Nu måste jag försöka slita mig från datorn och börja plugga.. Har nationella på onsdag i matte och spanska prov antingen nu på fredag eller nästa onsdag. Har även två svenska uppgifter jag måste göra klart. Tur jag är i tid med idrotten!
Hektisk nu i slutet innan lov. Lovet är välbehövt vill jag lova er!

Förövrigt vill jag vara i Burträsk nu inne på björnåkersskolan på balen... saknar som fan

Balen 09




Riktigtriktigt dumt Alice

Igår när jag kom hem från Luleå så for jag och bastade med elin, moa, evelyn, tobias, filip, jacob, simon och timothy.
Var lika trevligt som alltid. Vi pratade, sprang ut i snön, sjöng till alla simons låtar och duschade lääänge.
Kvällens höjdpunkt var att få träffa alla igen. Speciellt Timothy och Simon som bor i umeå.

Idag har jag inte gjort någonting. eller jag har tränat fotsal med burträsktjejerna och åkt bil in till skellefteå. Före det sov jag.

Nu blir det att sova. Om jag kommer kunna somna. William sitter och skrattar åt saturday night live:p
Aja, godnatt!


Cupkommunal

Helgen i luleå var mer än bra. 
Det hela började med att jag åkte bil in till skellefteå med pappa oscar och kåre för att möta upp alla 95 killar och tjejer. Vi åt nere på edda och efter det bar det av med buss till luleå.
Första matchen var klockan fem. När vi anlände på Arcus hallen så välkomnades vi med en röd väska med vattenflaska och mössa i. Inte den snyggaste mössan eller väskan men jag älskar att få saker(A)

När dommaren blåste igång matchen västerbotten vs norrbotten befann jag mig som mittback tillsammans med Johanna. Tror aldrig jag varit så taggad någonsin på att spela.
Efter första halvlek stod det 0-2 till norrbotten. Efter andra stod det 3-2 till västerbotten. Jag själv fick göra ett långskott vid halvplan som seglade över målvakten. Var riktigt nöjd över min egen insatts.
Resten av kvällen spenderades på scandic med min roomate Julia. Besökte även killarna som bodde på samma hotell.


Lördagen var tung! Mina ben och mitt huvud ville inte riktigt vakna. Försov mig innan frukosten och innan vi skulle ut och gå. Var kalabalik i rum 121.
Men ivarjefall så lyckades jag presistera i andra halvlek mot ångermanland. Hade en frispark i ribban blandannat.
3-1 blev det till oss. Så nu är det bara att ladda om batterierna till någon gång i januari då det blir en tur till Sundsvall. Jag längtar!

Och en till sak.. en av världens finaste tjejer fick en knäskada 2 minuter inpå första matchen. Krya Evelina! och hoppas vi ses snart♥

vendela du är ju för söt

Matchen idag slutade 3-2 till västerbotten. Fick sätt ett långskott. Kändes bra! :$
Nu kom jag just igen efter att ha pratat med några. Äventyrade även i fönstret lite.
Nu ska jag och Julia sova godnatt!

All Day All Night

Igår var jag med Sofia, Emil, Fritz och Marcus i min lägga. Vi såg grave encounters. Sofia var helt skakis efter den. Eller det var de andra också. Själv var jag så övertrött att jag bara gick omkring och flamsade på. Släckte lampan och skrämde skiten ur sofia flera gånger. Tror de andra blev less mig.
De for hem ganska sent, hade bara specialidrott idag så tänkte att det gör inget att ha en lite senare kväll.
Var helt slut i bussen hem.
Förövrigt så HATAR jag tunga väskor. Vilket jag har varje gång jag far till stan. Stackars mina axlar.

Imorgon då jävlar

Imorgon då bär det av till Luleå. Norrbotten och ångermanland kommer få storpiss av oss! Galet taggad.
Vi har samling klockan kvart i tio imorgon i skellefteå för både p och f-95. Undantag för 96an Oscar Larsson som ska med.
Nu ska jag köra strömm i benen och kanske få massage av pappa då han kommer hem.
Kolla HÄR.

Pepparkak och lussebulle bak

Lite bilder från julbaket hos Vendela igår.

Let's get physical

Fysen kommer att kännas imorgon vill jag lova. Mina ben skakar och min rygg ilar av träningen. 
Vi sprang först på långåkern långa intervaller och efter det så for vi ner till burträsks gym och pumpade ben,armar,rygg,mage osv..
Älskar träningsverk , hoppas bara inte det håller i sig till Fredag. Vill vara så kry som möjligt då. Sinnessjukt taggad inför helgen! Ska tamme fasen vinna cupkommunal!

Förvirrad

Skolan idag var jätte chill. Hade bara  tre lektioner sen ett hål på 1h och 50 min för att sedan ha fotbollsteori. Under hålet så såg jag vendela emil och sofia en skräckis:$ 11.11.11 heter  den. Den var bra tillsslutet då den började spåra. Påminner om Insidious.
Nu ligger jag i sängen och vilar inför ett stenhårt pass nere i gymmet på badhuset med BFF och Palle!


Bilder

Discot i Burträsk:



Vendela fick ragg på några 00:er


Filmkväll hos Moa:



Senast hos Robin:



Jag och robin tävlade om vem som kunde spänna ut magen mest. Jag hade inte en sportsmössa mot honom.


Hade inget bättre att skriva

1. Film eller tv?: Film
2. Kläder just nu?: T-shirt
3. Musik just nu?: Hör ljud av skott från williams tvspel
4. Vad sa du senast?: Kommer inte ihåg. Förmodligen något bright!
5. Twilight vs Harry Potter?: Båda är bra
6. Favoritmat: Kyckling, nudlar och curry
7. Vegetarian eller köttätare?: Köttätare!
8. Favoritgodis?: Brio i påse♥
9. Något du inte äter?: Oliver.. usch
10. Hårfärg?: Blond
11. Ögonfärg?: Blå
12. Har du brutit något ben?: Nej, inte det
13. Ont någonstans just nu?: Ryggen, efter konstig stretching på fotbollen
14. Jobb när du blir stor?: Ingen aning:l
15. Vilket ämne är du bäst på?: Kan jag inte svara på
16. Vilket ämne är du sämst på?: Är mellan fysik och svenska
18. Morgon eller nattmänniska?: NATTMÄNNISKA! inget snack om saken
19. Sparare eller slösare?: Sparare
20. Vilken bok läser du just nu?: Ingen, ska börja på någon då jag orkar

kort recap: helgen

I fredags var jag i klinten och hälsade på Linus. Fick en guidad tur runt byn, såg idol och blev helt förälskad i hans katt.
I lördags var jag med en massa hos Robin. Vi såg film, lyssnade på musik, masserade varandra, pratade, sameoldsameold. Hade det väldigt trevligt och fick träffa några killar från gamla klassen som jag inte träffat på länge. 
Nu taggar jag lilla julafton som vi kommer att ha två dagar innan julafton med massa gamla godingar. Förra året var utan tvekan väldigt lyckat! En riven säng, ett sprucket fönster och en list av.



Söndag

hatarhatarhatar söndagar. Bara en massa ångest. Den kommande veckan kommer däremot vara riktigt chill. Har bara specialidrott torsdag och fredag har jag ingenting. Skönt må jag säga!

Jag befinner mig nu i läggan tillsammans med William. Vi såg just en film som heter smurfarna. Believe it or not men den var faktiskt ganska bra.

Nu blir det att krypa ihop. godnatt!


ME AND MOA

Sitter med moa och väntar på att käka GO middag. 
ikväll blir det mys med kamrater hos Forsse. 

SEEYA

Congratulations!

Fysen gick oväntat bra. Kom dock försent meen.. 
Vi körde ryck i deger backen(eller ska kanske säga mördarbacken), efter det så körde vi massa olika saker inne i gympan. Var kul! Fast insåg ännu mer hur värdelös jag är på armhävningar.



Avslutar med ett STORT grattis till Julia som ska få fara på ett elit läger!

Pipparkaka

Specialidrotten på skolan idag var inte det minsta rolig. Svettades som en gris och var tröttare än någonsin. Och inte nog med att ha ett jobbigt pass, utan på idrotten hade vi boxersize.
Var inte ett dugg koncentrerad på lektionerna vi hade. Hade ingen ork att vara.

Nu är jag hos mormor och har bakat pepparkakor med Agnes Melvin Anna och mormor. Ont i magen efter degen jag trått i mig. Snart ska jag fara på mördarfysen med Palle. Om vi har 3000 eller jojjo-test ligger jag i illa till.
Nä nog för mig! Imorgon blir det skola och sen första fotbollsträningen med F-17.
HEJDÅ



Känner mig fräsch vaker och redo för en löpartur !


Gårdagen

Igår var det träning med alla läns tjejer inför cupkommunal från klockan 09.30 till 17.00. Det var kul att träffa alla igen och är mer taggad än någonsin till nästa fredag då det bär av till Luleå.
Efter att ha tränat fastasituationer och annat så for jag till ICA maxi för att inventera. INTE det roligaste jag gjort. Var där ända till nio.
blev bara att fara till lägenheten och sova direkt!


RSS 2.0