31 dagarEn hel gårdag som gått åt till att prata och fantisera om Thailand har medfört ångest över att måsta jobba de kommande veckorna. Jag vill verkligen fara nu! Det är så få dagar kvar att man kan nästan "känna" på det. 

Men som tur är har jag kvar att längta till en weekend i Stockholm nästa helg med mamma, pantertanterna(farmor och mormor) och Anna. Samt avslutningsfest med bff den 18 som aldrig sviker. Dessa event borde göra att tiden går ytterligare lite snabbare och blir lite lättare att ta sig igenom.

Helgen

Min helg har gått åt till laget. En bussresa till Kiruna som bestått av massvis med kakor, spel och planering inför avslutningsfesten. Sedan övernattning på dundret, rummen vi sov i var som fängelsen. Enda anledningen varför jag säger så är för att vi inte hade några fönster. Egentligen var rummen sjukt fräscha. 
 Dagen därpå blev det ännu mera äta och planering. Sedan såklart match. En stormig, kall, svår och tråkig sådan. I vissa tillfällen trodde jag att vi skulle blåsa bort. Gick inte att spela så bra då bollen i stort sett hade ett eget liv på grund av vinden. 2-2 blev iallafall slutresultatet. Och jag tror jag gjorde säsongens sämsta match. Usch, nog om den.. 
 Den här veckan är sista fotbollsveckan med bff innan serien är slut. Känns sjukt tråkigt faktiskt. Hatar uppehåll. Men då åker vi ju till Thailand och när vi är tillbaka bör försäsongen vara igång igen. Jippi!

Nä nu.. Godnatt.

TorsdagDå vare dags för träning igen. -1 grad visas på biltermometern. Huvvaligen. Hur kan det gå från "äta middag ute värme" till minus på typ någon dag bara? Förra veckan åt jag ute och frös inte det minsta. Sjukt! 
Förövrigt så har jag gått över 1 mil på jobbet. Bra jobbat ändå. 

Onsdag
Idag har jag jobbat, tränat och sett lite fotboll. Sunnanå vs Umeå. Riktigt kul att träffa Hanna och Johanna igen som spelar för Umeå. Hoppas innerligt att vi gör en reunion med länslaget någongång snart. 
Förövrigt är det kallt så in i hela h-vetet ute. Klumpigt och svårt att jobba ute när det är så kallt men det suger också att man inte kan träna i shorts och t-shirt längre. På fredag drar jag och mitt lag mot Kiruna för att spela näst sista matchen och tydligen är det snö där. Hur kallt kommer det inte vara att spela då!?!? Men jag är laddad ändå! Övernattning och fotboll med bästa laget, inte ens kylan kan förstöra det.

CollegeDet här är en bild på LIU post. Ett college 4 mil från new york. Med ett fotbollslag som spelar i div 2, amerikansk college division. Har egentligen ingen aning om hur bra de är men div 2 är näst bästa serien där så det borde funka.
 Iallafall. Jag har "halva inne" på den här skolan. Efter att Anton introducerat mig för en som heter Andreas som efter det introducerat mig för coachen på den här skolan. Jag väntar fortfarande efter ett mail av coachen och förhoppningsvis hör han av sig. 
Tänk om jag få börja där! Istället för att köra från Burträsk till Skellefteå kör jag samma sträcka från skolan till new york. Skulle vara helt sjukt!

Spola fram tiden

Låt tiden springa iväg.. Vill till Thailand nu! Allt snack och allt tittande på bilder gör mig bara galen. Det går verkligen inte med ord beskriva hur mycket jag längtar. Drar med bästa tänkbara sällskapet med många olika personligheter, bara det är ju spännande. Se vilka intriger det blir OM det blir några. Sen såklart all upplevelse, dykar certifikat, full moon party, alla fina stränder, alla människor vi kommer träffa. Jag är till och med exalterad på att handla frukost som vi kommer äta någonstans på något mysigt och varmt ställe. Aaaaaaa.. Spola fram tiden bara!

09.46 
Klockan är 09.46 och jag har nästan gjort klart en hel karta med kabelskåp. Dock så håller jag på att hungra ihjäl..tittar på klockan hela tiden i väntan på att den ska bli elva. 
Förövrigt känns det hur bra som helst att det äntligen är fredag! Hem och vila. Är så sugen på popcorn och allt möjligt så förhoppningsvis blir det lite sånt ikväll. 

Nä nu måste jag återgå till jobbet, hååj.

Mitt jobb


 
Mitt underbara jobb. Vad vore jag utan dig? 

Arbetslös och utvilad. Nä men jag är glad att jag har jobb! Inte alla som har det. Samt att cashen är behövda. Men att gå omkring och skrapa samt klistra lappar på elskåp är väl inget jag vill syssla med i allt för lång tid. Igår gick jag över 5km och bytte logga på över 100st kabelskåp. Och då har jag ändå bilden som transport de lägre sträckorna. Ganska bra ändå, träna medans man jobbar. 

Imorgon är det fredag vilket innebär myskväll! Ingen vill vara med mig imorgon så än så länge står mina föräldrar högst på listan, men dom funkar dom också! 
Godnatt allihopa.

FaceTime
FaceTime-ade med William idag och ja det verkar brano mycke bättre i USA än här i skell. Fortfarande sommar där medans det börjar bli dimmigt och grått här. 
Iallafall så berättade han att han kommer hem i december! En film ni måste seTaking lives. Hur kan jag inte ha sett den här tidigare? Hur spännande och bra som helst! Se den bara, se den.

Ni ägerIgår fick jag mig ett "wake up call" om min blogg. Ska försöka börja bli bättre! 

Igår var det iallafall häng med dessa underbara människor. Vi sjöng, dansade, lekte och pratade. Vi pratade bl.a. politik av någon anledning.. 
Iallafall, ni äger! Hur vore vardagen utan er och fotbollen? Någonting jag varken kan eller vill svara på. 4-1


 

3p och ett vunnet derby mot morön firas med lagfest. 

DerbyMed helger menas utan tvekan skräpmat och långa sov stunder. Det är ungefär så min helg sett ut hittills. Åt popcorn, digestive och Bj igår med mina tjejer samt sov ända till nio imorse. Nio är egentligen inte länge men om man jämför med halv sju är det en jäkla skillnad. 

Klockan 14.00 är det match på IP. Derby mot morön och den här gången ska vi vinna. Kom och hejja! 

Liten del smärta...


Liten del smärta, trötthet, irritation och överväntan. 
Smärtan och irritationen beror på min vrickade fot. Vet inte vad som hände men någonting gick då snett, min vänstra fot tillexempel. Tröttheten är bara pågrund av den nuvarande tiden och för att jag vet att jag måste stiga upp 06.30 imorgon igen. Till sist har vi överväntan. Jag är övervänt för så många saker! Till att börja med: morgondagen. Där jag ska gå "smink kurs", shoppa med farmor och vara med mina närmsta och äldsta vänner. 
Sen så är jag övervänt inför Thailand. Och inte bara lite heller. Håller på att bli tokig. Vill dit NU! Men jag är även övervänt inför USA. En del av mig har helt ställt in sig på att jag kommer fara dit. Men ingenting är klart än med skola eller någonting.. och det oroar mig. Jag måste fixa allt så det blir möjligt för mig att åka. 

Med detta säger jag godnatt. Mot Sundsvall

Från dagis till studenten. Samma skola samma linje samma klass. Nu har du flyttat till Sundsvall.. Hoppas inte våra sporter stoppar oss allt för ofta för att hälsa på varandra. Kommer kännas konstigt att inte träffas typ varje dag.. Men ha de så bra där borta så ses vi!
Svenskarnaithailand


http://svenskarnaithailand.tumblr.com

Svenskarnaithailand är bloggen jag kommer hålla mig till under Thailands resan. Den är så gott som klar designad men vi har lite svårt att förstå oss på tumblr. Men det kommer väl! 
Det är iallafall min Jonnas Paus Mirres och Johans blogg. Förmodligen blir det jag och pau som kommer skriva men kan ju vara kul att se allas bilder iallafall.

Grattis bästa duIdag fyller världens finaste vän år. Grattis tusen gånger om älskade du:* 

this.Jag har alltid varit singel, om man räknar bort de oseriösa förhållandena man hade då man gick i lågstadiet. Eller ja nog har jag haft någon fling efter det men inget mer än just det, en fling. Jag trivs som singel, det ger mig friheten att göra vad jag vill, fara vart jag vill utan att ha någon som håller en tillbaka. Men samtidigt så önskar jag att jag hade någon. Någon jag faktiskt var kär i. Men ni som känner mig vet att jag är kräsnare än kräsnast och det kan nog ta ett tag innan jag "faller" för någon. Men som läget är nu passar det inte med någon pojkvän. Jag vill fara till USA och gå college. Om inte det går vill jag resa. Jag vägrar vara i Sverige hela livet. Jag måste iväg och då vore det ju väldigt dumt att binda sig här i Sverige. Eller? Det är iallafall min åsikt.

Med detta hoppas jag att bl.a. min kanske trognaste läsare, mamma, slutar fråga om jag är på "G" med alla jag umgås med. 

RSS 2.0