Balbiljetterna betalade
Jag och min baldejt har nu bokat fast biljetterna. Så ni ser mig och Jacke tillsammans på röda mattan den 2 juni!


OperationOperationen är nu klar. För er som inte vet opererade jag bort halsmandlarna, de har spökat för mig sen jul så känns otroligt skönt att få he bort dem och sluta upp med all penicillin!
 Innan operationen blev jag sövd vilket är bland de coolaste ja varit med om. Tog typ fem sekunder sen kunde jag inte hålla uppe ögonen. Jag mår faktiskt rätt bra såhär efteråt. Har bara lite sår överallt i munnen och en fet fläskläpp men tack vare morfinet känns det inte så mycket. 
Det enda som suger nå fruktansvärt är att jag inte får göra någon fysisk ansträngning på två veckor. Jag vill inte missa en match speciellt inte två så förhoppningsvis kan jag börja lira lite boll tidigare än sagt. 

MatchNervösare än någonsin. Idag spelar jag på mitten istället för backen vilket känns sjukt kul!
Norrvalla 15.00 för er som är intresserade för att se oss spela.

Fredag

Agnes 7år citat idag: 
-Jag är king! Inte kung för då är man ju kille.
Tack för det nu vet jag skillnaden mellan king och kung.

Nationella redovisningen är gjord och klänningen satt som den skulle. Nu väntas en lugn kväll framför tvn med Jonna och Paulina för att imorgon är det seriepremiär! Dör så nervös jag är!

Tradition?Precis som förra året så tog jag min första glasstrut med sofia på Ainas. Om glass ändå vore nyttigt hade jag livnärt mig på det. 

Förövrigt så har jag beställt en studentklänning och min balklänning har kommit hem till burträsk. Så imorgon blir det att fara dit för att testa på den. Hoppas den passar, orkar inte kolla om någon annan. Har blivit nog med strul kring klänningar nu! 
 


SM- guld

 
Dag ett och två av firandet till AIKs SM-guld. Trots mitt ointresse och att jag inte vet någonting om spelarna, eller min tremening spelar där vilket är rätt coolt ändå, så var det riktigt mäktigt att se hur många som var där båda dagarna för att fira dom. Men att vara en i puliken är inte ens i närheten av lika coolt som att vara uppe på scen som en av spelarna.
 Nog med detta. På lördag är det seriepremiär för oss (BFF). Börjar pirra i magen bara jag tänker på det! Norrvalla klockan 15.00. 
 

Vinst!Vinst med 5-1 mot Guif. Nu väntas att se första AIK matchen sen de startade spela i år. Jag är sjukt ointresserad men nu när de är så nära SM guld måste jag nästan se. 

Torsdags kvällen

Tack för igår alla inblandade! Det gör vi om.

Farfar

Jag frågade dig en gång vad du skulle vilja göra och ditt svar blev: "Om jag ändå kunde orka få mig ut och köra bil. Det skulle jag vilja göra." 
Farfar blir sämre och sämre för var dag. Hans kropp har blivit som ett fängelse skulle man kunna säga. Från att kunna vara uppe en stund och vara social till att vara säng bunden och knappt orka prata på mindre än en vecka. Det han fick fram igår till mig var orden "hej", "hejdå". Han höll mig i handen och bara stirrade ut i ingenting. 
Jag är inte den som visar känslor för andra. Det värsta jag vet är att gråta inför någon. Så istället för att visa hur ledsen jag egentligen är så låtsas jag som allt är bra, vilket det egentligen inte är. Men prata känslor är inte jag så som pappa sa, alla hanterar detta på sitt eget sätt. Men hur ska man hantera något sånt här? Allt känns fel. 
 Jag tror att vi alla hoppas att han ska få gå vidare snart. Det är inte kul att se honom tyna bort. Snart finns det inget kvar av min helt otroligt gulliga, snälla, roliga, underbara farfar.

Imorgon

Imorgon är det torsdag vilket betyder att jag ska till Robin tillsammans med några andra och grilla. Jag och Emelie handlade för bara ett tag sen och jag tror att vi båda är lite övertaggade. Hon kommer att komma till mig rätt tidigt imorgon så ska jag ge henne en guidad tur genom Burträsk innan vi sätter igång grillen. Kommer bli en bra kväll! 

 
 
 
 
 
 
 
 

TBT

Pappa bad mig leta reda lite bilder på stugan så jag håller nu på att skrålla igenom min blogg. Herregud vad jag saknar tiden som varit. Då jag gick i 7-8-9b och i stort sett bodde i sofias stuga tillsammans med mina klasskompisar. Vi gjorde någonting hela tiden. Tältade i spöregn, grillade, hade discon, pallade, såg filmer i sinne, åkte pulka i kvarnberget, övernattade lite här och var, spelade spel/hockey/fotboll/volleyboll.. och så mycket mer. Jag saknar det gänget, alla var så ivriga på att göra någonting hela tiden. Jag saknar också den tiden man hade över att spendera tillsammans. Nu har alla andra saker för sig och enda gångerna man riktigt kan hänga som förr är då det är fest, vilket inte riktigt är samma sak. Men en sak som aldrig ändrats är att oavsätt tiden vi spenderar isär så är vi lika bra kompisar då vi ses. Eller så ser iallafall jag på saken. 

 
Några få av väldigt många minnesvärda bilder. 
 

 


Domarcupen

Vinnare av domarcupen! 17-0 i målskillnad. Nu har alltså burträsk FF vunnit 3/3 cuper, sjukt! Dock har jag bara varit med på en vilket var denna. Men shit vad glad jag är att jag spelar just med er. Nu ser jag sjukt mycket fram emot seriestarten och hoppas att vårt vinnar flyt fortsätter. 

Kan den här veckan bli sämre?

Att få ett sms av pappa där det står att farfar inte har många dar kvar kan jag inte beskriva med ord hur det kändes. Jag trodde det skulle vara droppen efter en redan jobbig vecka där det hänt en massa skit. Men nej så blev det inte. Nu fick jag veta att min sommarstuga brunnit till grunden. Kan den här veckan bli sämre? Jag skulle inte tro det.. 

Att spela cup nu känns inte alls lika kul men jag är glad över att ha någonting som distraherar och trots allt helvete ska jag försöka ge mitt allt. Det förtjänar tjejerna. 
Idag tänker jag på digJag älskar dig farfar


DomarcupenSåhär ser alltså min kommande helg ut. Även fast vi fått världens skittider på lördagen är jag hur taggad som helst! Frisk som en nötkärna hittills, bara lite penicillin käkande vilket jag typ ätit sen början av det här året så inga konstigheter. Det ser lovande ut denna cup! Hoppas det håller i sig. 

TisdagSlutade skolan klockan 10 som varje annan tisdag. Klockan fyra så är det fys träning vilket jag oroar mig över. Tror det kan bli riktigt jobbigt.
Efter det blir det dö tid i lägenheten igen. Börjar bli lite less på att inte ha något att göra, då syftar jag inte på skolarbete för det finns alltid någonting att göra inom det. Men jag ska inte klaga, snart är det lov och med det menas cup! Wiii

Träningsmatch


 
Riktigt kass bild men det här har iallafall varit min outfit idag. Spelade träningsmatch med laget, vi hade inte vår bästa match och jag var helt död! Det känns att man varit sjuk.. Sen att jag äter penicillin igen kan ju knappast vara till någon fördel? Men aja det var då skönt att spela! 
Nästa helg är det dommarcupen och jag ber till gudarna att jag inte ska måsta missa ännu en cup.

9B

 
Jag saknar denna klass än idag. De må ha varit bråk nästan varje dag och alla andra klasser hatade oss men jag gillade er och det gör jag fortfarande. 
 

Tack för i helgen

 
Tack så mycket för helgen alla inblandade! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0