Grattis MoaIdag är ingen vanlig dag, nej för idag är det Moas födelsedag. Grattis bästa du! Jag önskar att jag kunde få vara med på din debut på Systembolaget och fått sjunga för dig. Och såklart bjuda på tårta och lite Disney filmer. Men det får bli nästa gång vi ses. Grattis tusen gånger om, älskar och saknar dig så mycket. 

Sååå dum
Så arg på mig själv. Dom här skådespelarna var på min skola idag och jag pratade med båda men tog ingen bild. Varför gjorde jag inte det. Åååå dumma dumma Alice. Felicia och Julia tog en iallafall så får väl sno deras bild. 

Bilder


1. FaceTimea med min söta farmor. Visst är hon söt? Hon sa senast när vi pratade "hur det var möjligt att du har en sån ful farmor". Du är världens finaste. Så sluta tänk så. 
Jag saknar dig väldigt mycket..så när jag kommer hem bokar jag in en vinkäll med dig och resten av gänget!  2. FaceTimeat med min bästis Fläskfillé....


3...och min finaste Moa. Glömde screenshotta men jag älskar den här vilden på oss så den funka fint!


4. Ja texten talar för sig själv. Har redan massvis med läxor redan efter första veckan men det känns inte så jobbigt som det borde göra. De ända som känns jobbigt är att jag kanske måste köpa alla böcker.. Som kostar kring 100$. Men ska försöka hitta dom på datorn istället! 


5. Sovde på hotell tisdag till onsdag för att vi hade match så långt borta. Skadade gänget fick sova tillsammans(jag, Danielle och Sarah). Sängarna var gudomliga och frukosten var helt ok. Älskar hotell! Vi förlorade dock matchen med 3-2..


6. Tränar på med PT och för mig själv. Ett måste med tanke på hur mycke onyttigt jag äter. 
Senast på PTn fick jag driva en boll i åttor. Wiii! Ett till steg i rätt riktning. Vill ba börja spela nu! 


7. Regnade en hel del igår..

8,9,10,11. Var på Ikea, target och redmango med bla Morgan och Jackie. Alltså frozen yoghurt. Fyyyysate så gott det är!! 


Imorgon är det match igen. Första hemma matchen. Förhoppningsvis vinner vi den så stämningen är på topp. För imorgon efter matchen är det fest och William ska ut på samma krog. Är så taggad! 
TorsdagSkolan är i full gång och jag har redan fått läxor. Min ekonomi lärare är väldigt flummig och ibland tror jag han pratar kinesiska istället för engelska. Så blir nog att måsta ta det änmet i egna händer så gott det går. Annars så verkar allt vara som det ska. Inte för jag varit på psykologin eller historian än men...förhoppningsvis blir det bra! 

Imorgon har jag bara en lektion och PT vilket känns riktigt skönt! Dock hade jag önskat jag var ledig fredagar men ikket. 
 
Nu är det möte på g med laget sen mat och sova. Over'n out

Min bästa JonnaFör tre dagar och 22 år sedan föddes en flicka som inom ett år, 28v och 6 dagar skulle stå mig mycket nära. Jag är så oerhört lyckligt lottad som har en vän som dig. Du känner nog mig bättre än vad jag gör. 
Jag vet inte hur mitt liv hade sett ut och jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig det utan dig. För du har alltid funnits där för mig. Jag saknar dig så mycket här borta. Dina konstiga kommentarer och funderingar och alla dina impuls rörelser som kommer helt från ingenstans..jag saknar allt som gör dig så speciell och fantastisk. 

Grattis tusen gånger om, och nej Jonna du är inte 25 ännu. Pussar och kramar. Vi ses om lite mer än 3 månader. Älskar dig. 

Grattis Hillevi
Grattis till min helt stört galna men underbara room mate. 

Beach on point
Idag har jag haft en helt underbart bra dag på stranden med Sarah. Jag är röd som en kräfta nu men förhoppningsvis har det lagt sig till imorgon. För imorgon är första dagen i skolan. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Lite taggad ändå men är så sjukt förslöad så gruvar mig inför att börja plugga. Men det löser sig! 


Inkilning
Tisdag


Bara en sjukt rolig spegel. 


Igår for vi till en gullig liten by, eller vad man ska kalla det, och provade på cryptiq. Det gick ut på att man gick in in i ett rum där det fanns massor av ledtrådar som man skulle lista ut för att sedan hitta en nyckel till en dörr. Coolt var det men lite segt. Däremot slog vi rekord i snabbast ut! Andra delen av laget hann just och pass ut så vi var rätt nöjda.


Tiden vi fick. Vi finns även på deras facebook sida. Cryptiq söker ni bara för att se.


Detta är Phillips. Hon gillar oss svenskar så hon har en flagga på sitt rum. 


Jag och Hillevi fick lov att flytta ut ur våra rum igår och vi blev så ledsna när vi insåg att ingen tagit över det ännu så vi satt utanför och bara hängde. Just nu bor jag med Jackie och Morgan. Sover på deras futon. Sjukt skön faktiskt! 
På tal om rum. Vi har fått tag i ett hus så förhoppningsvis får vi flytta in redan i början av nästa vecka! 


Facetimade med mina tre hjärtan. Kändes bra att höra deras röster igen. Längtar till nästa samtal! RSS 2.0